För företag


För konferensgruppen går det att se Eva Huldas Stress Relief som en investering i både individen och gruppen/företaget.

För privatperson


Stress Relief är ett tillfälle att bara få vara närvarande. En stund där du får slappna av, möta dig själv och landa.

FÖR FÖRETAG


Eva Hulda framför en vacker musikmeditation live, kallad Stress Relief. Stress Relief är ett tillfälle att bara få vara närvarande. En stund där deltagarna får slappna av, möta sig själva och landa. Här hämtas lugnet hem för att sedan få ett ökat fokus framåt.


Meditation kan bidra till att vi genom att lugna nervsystemet blir mer närvarande och får en ökad mental skärpa. Vi blir därmed bättre beslutsfattare och kan uppleva en ökad kreativitet. För konferensgruppen går det att se Eva Huldas Stress Relief som en investering i både individen och gruppen/företaget.


Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation för att diskutera möjligheter att skräddarsy ett evenemang som passar era specifika behov!

"- Väldigt fin och stämningsfull uppbyggnad av musiken, som berörde och gjorde att jag kom in i känslor.


Eva är en väldigt varm person med en energi som smittar av sig. Rekommenderas!"

"- Så musikaliskt och kreativt, finstämt men samtidigt kraftfullt. Vilken förmån att få uppleva musik i det här formatet, hade funkat lika bra på en festivalscen!


Tack Eva för upplevelsen."

FÖR PRIVATPERSON


Eva Hulda framför vacker musikmeditation till livemusik. Lyssnarna bjuds på en skön stund med djup avslappning och varsam återhämtning.

 

Musikmeditationen är ett tillfälle att bara få vara närvarande. En stund där du får möta dig själv och landa i ämnen som möjliggör att du lättare och fullt ut kan uppleva och ta dig an livet genom tacksamhet, kärlek, naturen, och annat som skapar magi i vår vardag.

 

Lämna meditationen med en ny energi och kanske några nya insikter, och ett ökat intresse av livet och att lyssna på både dig själv och andra.

 

Välkommen att hitta ett kommande evenemang som passar dig, eller hör av dig för att boka till ett mindre sällskap på egen hand!


Njut av en stund för dig!


"- Helt unik meditation.
Rekommenderas starkt!"


"- Vill bara säga att din låt Skogen är magisk för mig, vilken skatt du skapat!

Den hjälper mig på vägen djupt inåt."


"- Eva förmedlar musiken behagligt och man finner snabbt ett lugn, rekommenderas!"


"- Vilken ljuvlig stund med dig, fick inte ens fram orden efteråt. Du har skapat något helt unikt. Vilken fantastisk upplevelse!"